Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2017 #1 Evet arkadaşlar Facebook şifremi unuttum değiştiremiyorum. İki hesabım bağlı ikisine de onay kodu gelmiyor, iki hesaba da gönderildi diyor ama kafam karıştı. Ne yapmalıyım?
Evet arkadaşlar Facebook şifremi unuttum değiştiremiyorum. İki hesabım bağlı ikisine de onay kodu gelmiyor, iki hesaba da gönderildi diyor ama kafam karıştı. Ne yapmalıyım?
Ozan Şenol Hectopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522933654 23 Mart 2017 #2 Telefonun ile giriş yaptıysan telefonundan onay kodu iste.
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2017 #3 Arkadaşlar sorun çözüldü. Bir şekilde iletişime geçtim onay kodu geldi ama çok sinirlenmiştim bütün gündür uğraştım konu kapanabilir.
Arkadaşlar sorun çözüldü. Bir şekilde iletişime geçtim onay kodu geldi ama çok sinirlenmiştim bütün gündür uğraştım konu kapanabilir.