Facebook şifremi unuttum

OrchiiX

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Facebook'ta bir hesabıma ulaşamıyordum. Ve telefon numaralarımı denemeye başladım. 1 numara yazdım hesabını bulamadık yazdı. 2'ci numaramı yazdım bir hesap buldu. Ve o numaraya WhatsApp'tan numara gönderelim mi diye sordu. Evet dedim ve kod geldi telefonuma. Kodu yazdım şifremi yeniledim başka hesaplardan da çık dedim ve bir baktım ki tanımadığım birinin hesabına giriş yaptı. Benim whatssapıma gelen kod ile tanımadığım kişinin ne alakası var? Yanlışlıkla başkasının hesabına girdim. Acaba o kişi benim numaramı yazarak mı hesabı oluşturmuş? Anlamadım. Yardımcı olacak olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook'ta bir hesabıma ulaşamıyordum. Ve telefon numaralarımı denemeye başladım. 1 numara yazdım hesabını bulamadık yazdı. 2'ci numaramı yazdım bir hesap buldu. Ve o numaraya WhatsApp'tan numara gönderelim mi diye sordu. Evet dedim ve kod geldi telefonuma. Kodu yazdım şifremi yeniledim başka hesaplardan da çık dedim ve bir baktım ki tanımadığım birinin hesabına giriş yaptı. Benim whatssapıma gelen kod ile tanımadığım kişinin ne alakası var? Yanlışlıkla başkasının hesabına girdim. Acaba o kişi benim numaramı yazarak mı hesabı oluşturmuş? Anlamadım. Yardımcı olacak olan var mı?
Hahahahah
Yıllar yıllar önce bana da benzer oldu.
Eposta ve şifre ardışık sayılardan oluşan ve genel kelimelerden oluşan birşeydi.
O kadar cok insan varki denk gelebiliyoruz yanlışlıkla.

Yada facebook un bir sorunu var.

Hahahahah.
Yıllar yıllar önce bana da benzer oldu.
E-posta ve şifre ardışık sayılardan oluşan ve genel kelimelerden oluşan bir şeydi.
O kadar cok insan varki denk gelebiliyoruz yanlışlıkla.

Ya da Facebook'un bir sorunu var.

Cok degisik bir durum gercekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı