Facebook şifremi unuttum

Rustyn

Kilopat
Facebook şifremi unuttum ve geri alamıyorum. Açtığım mail hesabı Microsoft tarafından kapatılmıştı (nedenini bilmiyorum) ve kayıtlı olan telefon da çok saçma bir telefon numarası. Herhangi bir şekilde Facebook erişimim yok. Geri almak için mail falan atayım dedim maillerini de bilmiyorum. Başka yolu var mıdır?

Hesap rahmetli falan olmadı. Facebook'un mailine konuyu açıklayan net bir metin yazın, kimliğinizi arkalı önlü atın ve kimliğiniz elinizdeyken de bir fotoğraf atın, hesabı açacaklardır. Ben eski hesaplarımı aynı yöntemle kapatmıştım, açabilmek de mümkündür herhalde.

Facebook destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Kimlik bilgilerinizi falan istiyorlar diye hatırlıyorum denemenizde fayda var.

Nasıl iletişime geçebilirim.

Maillerini bilmiyorum.

Chrome yada Firefox'ta daha önce parolayı kaydet demiş olma ihtimaliniz var mı? Bir ihtimal şuan kullandığınız tarayıcı dışında bir tarayıcıda kaydet dediyseniz ve tarayıcının senkronizasyonu varsa parola orada kayıtlı olabilir.​
Bir diğer ihtimal de android telefonlarda Google ile parolayı kaydetmiş olabilirsiniz.​
Bunların dışında @310093'un dediği gibi Facebook Destek seçeneğini kullanın.​

Yeni bir hesap aç ve yenisini kullan. O kadar neden uğraşıyorsun ki?

Facebook'a çok uzun zamandır girmiyorum. Genelde annem oyun oynamak için kullanıyor. Bugün ise hesaptan yanlışlıkla çıkmış. Ben de çok uzun bir zaman kullanmamakla birlikte 2 ay önce şifremi değiştirdim ve yapmış olabileceğim bütün şifreleri denedim. Yani bu da olmuyor.

Yeni bir hesap aç ve yenisini kullan. O kadar neden uğraşıyorsun ki?
12-13 yıllık hesabım var, belki arkadaşın hesabı da eski. Onca yıllık paylaşım, fotoğraf vs.
O zaman, Facebook Destek ekibi sizi bekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…