Facebook SMS farklı numaradan geldi

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Facebook'ta 2 aşamalı dogrulama açmak istedim bunun için de telefonuma SMS geldi. +33 ile başlayan bir numaradan gelen bu SMS'deki kodu yazdım uzun süre yuklenmedi. Sonra çıkıp tekrar yazdım bu sefer SMS Facebook'tan geldi. Bu +33 ile başlayan fake numara olabilir mi? Oradan gelen kodu da girmiştim başıma bir şey gelebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesinden yada uygulamasından yaptıysanız sorun yok çünkü bendede birkeresinde instagram kodum 0 850'li numaradan gelmişti sorun yaşamadım.

Oradan gelen kodu girince neden bir şey olsun?

Kendi sitesinden yada uygulamasından yaptıysanız sorun yok çünkü bendede birkeresinde instagram kodum 0 850'li numaradan gelmişti sorun yaşamadım.
Normalde mesajların yanında B999 gibi rastgele sayıalr yazardı bunda yok.

Kendi sitesinden yapmıştım ama benim gibi bu konuları paranoya edinen birine çok ağır geldi bunlar. Hele ordan gelen kodu yazdığımda olmaması daha sıkıntıydı.

Son düzenleme:
Sorun yok, bu gibi 2FA hizmetlerinde kullanılan SMS servisleri değişebilir, anlık olarak farklı numaralardan gelebilir. Girdiğinizde onaylıyorsa sorun yok demektir.

Sorun yok, bu gibi 2FA hizmetlerinde kullanılan SMS servisleri değişebilir, anlık olarak farklı numaralardan gelebilir. Girdiğinizde onaylıyorsa sorun yok demektir.

Çok korkuyorum numara +32 ile başlıyor ve burada öyle konular buldum ağlamak istiyorum.

Çok korkuyorum numara +32 ile başlıyor ve burada öyle konular buldum ağlamak istiyorum.
Güvenilirmiş.

Son düzenleme:
Hayır yani, oradan gelen 6 haneli kodu girerek Facebook hesabınızı nasıl çalabilirler?
Hiçbir mantık yok burada, zaten Facebook olmasaydı ve başkası atmış olsaydı Facebook sadece "geçersiz kod" derdi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…