Facebook SMS farklı numaradan geldi

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Facebook'ta 2 aşamalı dogrulama açmak istedim bunun için de telefonuma SMS geldi. +33 ile başlayan bir numaradan gelen bu SMS'deki kodu yazdım uzun süre yuklenmedi. Sonra çıkıp tekrar yazdım bu sefer SMS Facebook'tan geldi. Bu +33 ile başlayan fake numara olabilir mi? Oradan gelen kodu da girmiştim başıma bir şey gelebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesinden yada uygulamasından yaptıysanız sorun yok çünkü bendede birkeresinde instagram kodum 0 850'li numaradan gelmişti sorun yaşamadım.
Normalde mesajların yanında B999 gibi rastgele sayıalr yazardı bunda yok.

Kendi sitesinden yada uygulamasından yaptıysanız sorun yok çünkü bendede birkeresinde instagram kodum 0 850'li numaradan gelmişti sorun yaşamadım.
Kendi sitesinden yapmıştım ama benim gibi bu konuları paranoya edinen birine çok ağır geldi bunlar. Hele ordan gelen kodu yazdığımda olmaması daha sıkıntıydı.

Son düzenleme:
Sorun yok, bu gibi 2FA hizmetlerinde kullanılan SMS servisleri değişebilir, anlık olarak farklı numaralardan gelebilir. Girdiğinizde onaylıyorsa sorun yok demektir.

Çok korkuyorum numara +32 ile başlıyor ve burada öyle konular buldum ağlamak istiyorum.

Çok korkuyorum numara +32 ile başlıyor ve burada öyle konular buldum ağlamak istiyorum.
Güvenilirmiş.

Son düzenleme:
Hayır yani, oradan gelen 6 haneli kodu girerek Facebook hesabınızı nasıl çalabilirler?
Hiçbir mantık yok burada, zaten Facebook olmasaydı ve başkası atmış olsaydı Facebook sadece "geçersiz kod" derdi o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı