Facebook takibi bırakılmıyor

ByZuras

Hectopat
Merhaba,
Sanırım biraz garip olacak
Birisine arkadaşlık isteği gönderdim fakat bu gün kontrol ettiğimde istek gönderme butonu açık ve takipçisi olarak görünüyorum. Takibi bırakmanın bir yolunu bulamadım. Takip ettiğim diğer kişiler için takibi bırak butonu var fakat onun için yok. Ne yapmalıyım ?

Bende sadece iki kişiyi bilerek takip et butonuna bastım. Takip ettiğim kişilerde sadece o iki kişi görünüyor. Ama kimin profiline girsem takip ediyorum. Arkadaşlık isteğiyle birlikte otomatik olan bir şey. Çok gıcık oluyorum. "Banane yahu başkasının beğendiği, yorum yaptığı şeyden? Niye haber akışını gereksiz şeylerle bozuyorsun Zuckerberg efendiiiii" demeyi çok isterdim ama...

Şuan arkadaş mısınız ? Arkadaş iseniz normal bir şey ama, arkadaş değil iseniz Arkadaşlık İsteği Gönderildi yerinin üstüne gelin, altta çıkan şeylerde Takip etme ile alakalı bir şey var mı bakın.

O zaman o kişi takip ayarlarından takip edilmeyi kapatmıştır. Büyük ihtimalle bug olduğu için sen hala takip ediyorsundur ve takipten de çıkamıyorsundur. Takip ayarlarından takip edilmeyi açana kadar öyle kalacak büyük ihtimalle. Çok rahatsız oluyorsan engellemeni tavsiye ederim.

Engelleyip, engeli kaldırmayı deniyorum
Edit: Düzeldi, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…