hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 Facebook da tanıyor olabileceğin kişiler listesinde yabancı insanlar var, bunun nedeni ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2024
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.008 Makaleler 19 Çözümler 222 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #2 hasan97 dedi: Facebook da tanıyor olabileceğin kişiler listesinde yabancı insanlar var, bunun nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Takip ettiğin insanlar onları takip edip içeriklerine baktığı için görüyorsun.
hasan97 dedi: Facebook da tanıyor olabileceğin kişiler listesinde yabancı insanlar var, bunun nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Takip ettiğin insanlar onları takip edip içeriklerine baktığı için görüyorsun.
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 Maomao dedi: Takip ettiğin insanlar onları takip edip içeriklerine baktığı için görüyorsun. Genişletmek için tıkla... Takip ettiğim birkaç kişi var onların da takip edeceğini düşünmüyorum.
Maomao dedi: Takip ettiğin insanlar onları takip edip içeriklerine baktığı için görüyorsun. Genişletmek için tıkla... Takip ettiğim birkaç kişi var onların da takip edeceğini düşünmüyorum.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.008 Makaleler 19 Çözümler 222 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #4 Profillerinde izlemeleri yeterli olur. hasan97 dedi: Takip ettiğim birkaç kişi var onların da takip edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 5 10 kişi ise ilgini çekmek için öneriyor.
Profillerinde izlemeleri yeterli olur. hasan97 dedi: Takip ettiğim birkaç kişi var onların da takip edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 5 10 kişi ise ilgini çekmek için öneriyor.
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #5 Maomao dedi: Profillerinde izlemeleri yeterli olur. 5 10 kişi ise ilgini çekmek için öneriyor. Genişletmek için tıkla... Evet 5 10 kişi var
Maomao dedi: Profillerinde izlemeleri yeterli olur. 5 10 kişi ise ilgini çekmek için öneriyor. Genişletmek için tıkla... Evet 5 10 kişi var