samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 23 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Google Maps'te kayıt bir adresimiz var ve Facebook ile Instagram bu konu mu tanımıyor. Facebook'ta sayfa açıp konumumuzu girdik fakat konum index olmamış. Konum eklemek istediğimiz de işletmemizi tanımıyor, işletme Google Maps'e kayıtlı.
Arkadaşlar Google Maps'te kayıt bir adresimiz var ve Facebook ile Instagram bu konu mu tanımıyor. Facebook'ta sayfa açıp konumumuzu girdik fakat konum index olmamış. Konum eklemek istediğimiz de işletmemizi tanımıyor, işletme Google Maps'e kayıtlı.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 7 Mart 2024 #2 Çözüm bulabildiniz mi?
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 24 Mart 2024 #3 ElmalıGofret dedi: Çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 26 Mart 2024 #4 samet4747 dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... ben yaptım hocam bir sayfa oluşturmanız ve bütün adres başlıklarını doldurmanız gerekiyor
samet4747 dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... ben yaptım hocam bir sayfa oluşturmanız ve bütün adres başlıklarını doldurmanız gerekiyor
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 28 Mart 2024 #5 ElmalıGofret dedi: Ben yaptım hocam bir sayfa oluşturmanız ve bütün adres başlıklarını doldurmanız gerekiyor Genişletmek için tıkla... Sayfa derken? Yeni bir Facebook hesabı açıp konum mu ayarlamam gerekiyor?
ElmalıGofret dedi: Ben yaptım hocam bir sayfa oluşturmanız ve bütün adres başlıklarını doldurmanız gerekiyor Genişletmek için tıkla... Sayfa derken? Yeni bir Facebook hesabı açıp konum mu ayarlamam gerekiyor?
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 28 Mart 2024 #6 samet4747 dedi: Sayfa derken? Yeni bir Facebook hesabı açıp konum mu ayarlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır mevcut Facebook hesabında da sayfa oluşturbilirsin YouTube'dan izleyerek yaptım.
samet4747 dedi: Sayfa derken? Yeni bir Facebook hesabı açıp konum mu ayarlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır mevcut Facebook hesabında da sayfa oluşturbilirsin YouTube'dan izleyerek yaptım.