shachiner Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #1 Merhaba, Facebook ve Twitter birden çok yavaşladı. Videolar açılmıyor sayfalar çok geç açılıyor. Bu sorun genel mi yoksa sorun bende mi?
Merhaba, Facebook ve Twitter birden çok yavaşladı. Videolar açılmıyor sayfalar çok geç açılıyor. Bu sorun genel mi yoksa sorun bende mi?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Ekim 2015 #2 Hız testi yapın.
shachiner Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #3 MF dedi: Hız testi yapın. Genişletmek için tıkla... Sadece Facebook ve Twitter'de var bu sorun diğer siteler gayet düzgün çalışıyor. İndirme hızım 13 mbps, yükleme hızım 0.65 mbps.
MF dedi: Hız testi yapın. Genişletmek için tıkla... Sadece Facebook ve Twitter'de var bu sorun diğer siteler gayet düzgün çalışıyor. İndirme hızım 13 mbps, yükleme hızım 0.65 mbps.
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2015 #4 Hızınız gayet iyi. Sorun herzaman oluyor mu? Ağı tek başınıza mı kullanıyorsunuz? Virüs taraması yaptınız mı?
Hızınız gayet iyi. Sorun herzaman oluyor mu? Ağı tek başınıza mı kullanıyorsunuz? Virüs taraması yaptınız mı?
shachiner Hectopat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2015 #5 Nusret Çakır dedi: Hızınız gayet iyi. Sorun herzaman oluyor mu? Ağı tek başınıza mı kullanıyorsunuz? Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... İnterneti tek başıma kullanıyorum. Virüs taraması yaptım. Dediğim gibi sadece 2 sitede bu sorun var ve 2 gündür devam ediyor.
Nusret Çakır dedi: Hızınız gayet iyi. Sorun herzaman oluyor mu? Ağı tek başınıza mı kullanıyorsunuz? Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... İnterneti tek başıma kullanıyorum. Virüs taraması yaptım. Dediğim gibi sadece 2 sitede bu sorun var ve 2 gündür devam ediyor.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2015 #6 Bende de var aynı sorun.
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2015 #7 Farklı internet tarayıcılarında denediniz mi? DNS ayarlarınız ne durumda?