FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Mayıs 2019 #1 Şu an iki site de oldukça yavaş? Sorun mu var yoksa bendeki nette mi sorun var çözemedim?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 28 Mayıs 2019 #2 Şu anda bir sorun görünmüyor bende.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Mayıs 2019 #3 NookumPie dedi: Şu anda bir sorun görünmüyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende nedense bu iki site çok yavaş. Fotolar videolar zar zor açılıyor. Facebook kendi profil sayfam bile boş görünüyor.
NookumPie dedi: Şu anda bir sorun görünmüyor bende. Genişletmek için tıkla... Bende nedense bu iki site çok yavaş. Fotolar videolar zar zor açılıyor. Facebook kendi profil sayfam bile boş görünüyor.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 28 Mayıs 2019 #4 No problem.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Mayıs 2019 #5 Börtü Böcük dedi: No problem. Genişletmek için tıkla... Bende berbat. Hız testi normal ama bu siteler kötü durumda.
Börtü Böcük dedi: No problem. Genişletmek için tıkla... Bende berbat. Hız testi normal ama bu siteler kötü durumda.
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 28 Mayıs 2019 #6 Bende Youtube üzerinde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Çok sinir bozucu oluyor.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Mayıs 2019 #7 PoisonMath dedi: Bende Youtube üzerinde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Çok sinir bozucu oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu gece için mi? Bende şu an sorun var nedense. Umarım geçici bir sorundur. Bende de Youtube'ta sorun yok.
PoisonMath dedi: Bende Youtube üzerinde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Çok sinir bozucu oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu gece için mi? Bende şu an sorun var nedense. Umarım geçici bir sorundur. Bende de Youtube'ta sorun yok.
PoisonMath Megapat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 669 Çözümler 7 Yer Osmaniye 28 Mayıs 2019 #8 Genelde gün içinde çok dalgalanma oluyor. ISS kaynaklı bir kısıtlama olduğunu düşünmeye başladım artık.
Genelde gün içinde çok dalgalanma oluyor. ISS kaynaklı bir kısıtlama olduğunu düşünmeye başladım artık.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Mayıs 2019 #9 PoisonMath dedi: Genelde gün içinde çok dalgalanma oluyor. ISS kaynaklı bir kısıtlama olduğunu düşünmeye başladım artık. Genişletmek için tıkla... Arada oluyor bir şeyler ama aradığımızda ya tadilat var; ya da bizden kaynaklanan sorun yok diyorlar.
PoisonMath dedi: Genelde gün içinde çok dalgalanma oluyor. ISS kaynaklı bir kısıtlama olduğunu düşünmeye başladım artık. Genişletmek için tıkla... Arada oluyor bir şeyler ama aradığımızda ya tadilat var; ya da bizden kaynaklanan sorun yok diyorlar.