s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 E-postamı kapattım ve başka açtım şifremi de hatırlamıyorum. Facebook'a nasıl giriş yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 4 Temmuz 2021 #2 Telefon numara kaydettiyseniz onu deneyin.
K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #3 Facebook'a telefonun bağlıysa onla sıfırla şifreni.
The Developer Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 259 Çözümler 3 4 Temmuz 2021 #4 Telefon kaydetmediysen Facebook destek'e ulaşmaya çalış. Durumunu özetle, senden birkaç bilgi isterler doğru cevaplarsan hesaba ulaşmanı sağlayabilirler.
Telefon kaydetmediysen Facebook destek'e ulaşmaya çalış. Durumunu özetle, senden birkaç bilgi isterler doğru cevaplarsan hesaba ulaşmanı sağlayabilirler.
s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #5 KürşatEren dedi: Facebook'a telefonun bağlıysa onla sıfırla şifreni. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl olacak.
KürşatEren dedi: Facebook'a telefonun bağlıysa onla sıfırla şifreni. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl olacak.
K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 4 Temmuz 2021 #6 Şifremi unuttum a bas telefon numaranı gir sana link gönderecek ona tıkla yeni şifreni gir.
s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #7 KürşatEren dedi: Şifremi unuttum a bas telefon numaranı gir sana link gönderecek ona tıkla yeni şifreni gir. Genişletmek için tıkla... Tamam şifremi Unuttum'a basayım ama facebookta'ki e-postamı 2 ya da 3 ayönce kapattım haliyle şifre oluştur linkine ulaşamıyorum.
KürşatEren dedi: Şifremi unuttum a bas telefon numaranı gir sana link gönderecek ona tıkla yeni şifreni gir. Genişletmek için tıkla... Tamam şifremi Unuttum'a basayım ama facebookta'ki e-postamı 2 ya da 3 ayönce kapattım haliyle şifre oluştur linkine ulaşamıyorum.
K KürşatEren Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 174 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #8 Telefon numaranı gir. E posta yerine.
s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #9 KürşatEren dedi: Telefon numaranı gir. E posta yerine. Genişletmek için tıkla... Olmuyor defalarca denedim.
KürşatEren dedi: Telefon numaranı gir. E posta yerine. Genişletmek için tıkla... Olmuyor defalarca denedim.