A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Facebook'ta hesabıma numara eklerken kendi numaramın bir harf yanlısını yazmışım yanlışlıkla. Kod başkasına da gitti bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
Facebook'ta hesabıma numara eklerken kendi numaramın bir harf yanlısını yazmışım yanlışlıkla. Kod başkasına da gitti bir şey olur mu?
C Created By. Teymen Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 Alperen_51 dedi: Facebook'ta hesabıma numara eklerken kendi numaramın bir harf yanlısını yazmışım yanlışlıkla. Kod başkasına da gitti bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.zaten sizin numaranıza açılmış hesaplar bile olabilir.
Alperen_51 dedi: Facebook'ta hesabıma numara eklerken kendi numaramın bir harf yanlısını yazmışım yanlışlıkla. Kod başkasına da gitti bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.zaten sizin numaranıza açılmış hesaplar bile olabilir.
Ezekiell Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Birşey olmaz 2dakika sonra yeniden denersin bu sefer kendi telefonuna gönderirsin kodu birşey olmaz.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 Ezekiell dedi: Bir şey olmaz 2dakika sonra yeniden denersin bu sefer kendi telefonuna gönderirsin kodu bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani o kodla bir şey falan yapamaz değil mi bir de kodun yanında hesabımın bilgileri falan gidiyor mu?
Ezekiell dedi: Bir şey olmaz 2dakika sonra yeniden denersin bu sefer kendi telefonuna gönderirsin kodu bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani o kodla bir şey falan yapamaz değil mi bir de kodun yanında hesabımın bilgileri falan gidiyor mu?
Ezekiell Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 Alperen_51 dedi: Yani o kodla bir şey falan yapamaz değil mi bir de kodun yanında hesabımın bilgileri falan gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kod dışında birşey gitmiyor. O kodlada birşey yapılmıyor
Alperen_51 dedi: Yani o kodla bir şey falan yapamaz değil mi bir de kodun yanında hesabımın bilgileri falan gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kod dışında birşey gitmiyor. O kodlada birşey yapılmıyor
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #6 Created By. Teymen dedi: Hayır. Zaten sizin numaranıza açılmış hesaplar bile olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim kendi hesabımda bildirimlere girmiştim kendi numaram yedek SMS numarasındaydı. Ama başka numara yoktu. Ezekiell dedi: Kod dışında bir şey gitmiyor. O kodlada bir şey yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler iyi günler. Numarayı söylemek için aramıştım ama açmadı zaten. Şimdi sende öyle deyince rahatladım.
Created By. Teymen dedi: Hayır. Zaten sizin numaranıza açılmış hesaplar bile olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim kendi hesabımda bildirimlere girmiştim kendi numaram yedek SMS numarasındaydı. Ama başka numara yoktu. Ezekiell dedi: Kod dışında bir şey gitmiyor. O kodlada bir şey yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler iyi günler. Numarayı söylemek için aramıştım ama açmadı zaten. Şimdi sende öyle deyince rahatladım.