Facebook'da sayfa açıp yönetmek

RaykimOfficial

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RTX 4060 palit
İşlemci: Ryzen 5600 6 çekirdek
SSD: 1TB TwinMos
Aklımda çok güzel bir sayfa fikri var ama daha önce açtığımda kimsenin önüne çıkmıyordu. Bir sayfanın tutması için ne yapmam lazım? Stratejiler nedir?

Vpn ile instagramdan hesap aç. tercihen usa ipsi hesabın konumunu usa yapacaktır. Böylelikle uluslarası bi fırsat yakalayabilirsin. Sonra bi facebook hesabı aç meta üzerinden ve hesapları bağla. Facebook hesabı açtıktan sonra bir de Facebook sayfası açmalısın ki insanların önüne düşsün. İçeriğinin konusu ile ilgili Facebook gruplarına da katılmayı unutma. Instagramdan paylaşımlarını yap ve aynı zamanda Instagram ayarlarından eş zamanlı Facebook paylaşımlarını aktif et. Ama şundan emin ol Facebooktaki paylaşımlar hesapta değil sayfada olmalı. 2 ayda kendi facebook sayfamı 15k yaptım. Instagram takipçim ise kat kat fazlasıydı.

VPN ile Instagram'dan hesap aç. Tercihen USA IPS'i hesabın konumunu USA yapacaktır. Böylelikle uluslarası bir fırsat yakalayabilirsin. Sonra bir Facebook hesabı aç meta üzerinden ve hesapları bağla. Facebook hesabı açtıktan sonra bir de Facebook sayfası açmalısın ki insanların önüne düşsün. İçeriğinin konusu ile ilgili Facebook gruplarına da katılmayı unutma. Instagram'dan paylaşımlarını yap ve aynı zamanda Instagram ayarlarından eş zamanlı Facebook paylaşımlarını aktif et. Ama şundan emin ol Facebook'taki paylaşımlar hesapta değil sayfada olmalı. 2 ayda kendi Facebook sayfamı 15k yaptım. Instagram takipçim ise kat kat fazlasıydı.

3 ayrı konsept Instagram hesabım var. İki aynı içerik ile iki ayrı platformdan yapmak istemiyorum. USA VPN ile Facebook profili açsam düşer mi insanların önüne? Ama video olarak değil. Fotoğraf.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı