vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #1 Facebook'ta 5 karakter altında kullanıcı adı almak nasıl olur? Bir yolu var mı bunun? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.797 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #2 Hayır yoktur. Eğer büyük bir firma iseniz veyahut kuruluş özel olarak Facebook ile iletişime geçerek kulllanıcı adı alabilirsiniz. Örneğin NTV.
Hayır yoktur. Eğer büyük bir firma iseniz veyahut kuruluş özel olarak Facebook ile iletişime geçerek kulllanıcı adı alabilirsiniz. Örneğin NTV.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #3 Sociologist dedi: Hayır yoktur. Eğer büyük bir firma iseniz veyahut kuruluş özel olarak Facebook ile iletişime geçerek kulllanıcı adı alabilirsiniz. Örneğin NTV. Genişletmek için tıkla... Yazılı olarak nereden irtibata geçerim alacağım kullanıcı adı 4 harflik. İsmini demiyorum
Sociologist dedi: Hayır yoktur. Eğer büyük bir firma iseniz veyahut kuruluş özel olarak Facebook ile iletişime geçerek kulllanıcı adı alabilirsiniz. Örneğin NTV. Genişletmek için tıkla... Yazılı olarak nereden irtibata geçerim alacağım kullanıcı adı 4 harflik. İsmini demiyorum
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.797 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #4 Kişisel olarak tabiri caizse sizi pek iplemezler.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #5 Sociologist dedi: Kişisel olarak tabiri caizse sizi pek iplemezler. Genişletmek için tıkla... Olsun yinede şansımızı deneyelim de nereden soracağız?
Sociologist dedi: Kişisel olarak tabiri caizse sizi pek iplemezler. Genişletmek için tıkla... Olsun yinede şansımızı deneyelim de nereden soracağız?
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #6 Bilen yok mu?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 21 Ağustos 2014 #7 Facebook'a sorun isterseniz: Facebook
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #8 Sercan Canpolat dedi: Facebook'a sorun isterseniz: Facebook Genişletmek için tıkla... Tamam sordum.Teşekkürler
Sercan Canpolat dedi: Facebook'a sorun isterseniz: Facebook Genişletmek için tıkla... Tamam sordum.Teşekkürler