Facebook'ta açtığım tüm hesapların kapatılması

Mat1zed

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Facebook tüm açtıgım hesapları kapatıyor girmeye çalıştığım da "Hesabın Kapatıldı" yazısı karşıma geliyor. Ardından yeni bir Facebook hesabı açtım 1 saat sonra o hesabımda kapatıldı. Herhangi bir hata yaptıgımı düşünmüyorum ve en son olarak dün gece 1 hesap daha açtım o hesabımda aynı şekilde kapatıldı. Kimlik filan gönderdim herhangi bir sonuç alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşımın da buna benzer bir şey başına geldi. Araştırıyorum demişti bana ve sinirliydi en sonunda bıraktı uğraşmayı. O sinirle adam tüm sosyal hesaplarını kapattı. Bende hiç kullanmadım kullanmam çok fazla boş insan var bence size uğraşmayın.

Başka bir bilgisayar ve internet adresinden farklı mail farklı telefon farklı isim ile hesap açmayı deneyin. O hesaba kapatılan hesap bilgisayar ve ağından girmeyin.

Bunun sebebi tarayıcı. Chrome kullanıyorsanız ve çerez önbellek silme işlemlerinizi yapmanıza rağmen kapatıyorsa kesinlikle o tarayıcıdan Facebook açmamanız gerekiyor. Aynısı başıma geldi 10'a yakın hesabım 1 gün sonra hep kapatıldı sonra açtım Microsoft Edge üzerinden kayıt oldum hesap hâlâ aktif şekilde çalışıyor. İlla da Chrome üzerinden gireceğim diyorsanız bilgisayara format atıp sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…