Facebook'ta Beğeni Hilesi Kullanan Çocuk

İnci zaten yasaklanmadı mı?

Site hala açık, ama artık yazarlar eskisi gibi değil. Yok eski sadrazam, yok eski ortam sözlükte, alayı 14 yaş altı açık diyorum. Ama eskilerle Facebook'dan yazışmaya devam ediyorum. Tabi İnci Sözlük Hikayeleri dışında onu da belirtmek isterim. Okuduğum son hikaye
http://inci.sozlukspot.com/w/bir-eroinman%C4%B1n-hikayesi/@writerturbo/6/

Hikayeyi okuduktan sonra sigarayı bırakan var, o kadar yani.

Wolfteam'da mikrofon ile konuşma özelliği olsa düşünemiyorum olacakları.

Counter Strike'da az çekmiyorum, sırf DM oynamak için.

Sen ne diyon hocam ? Bana cfg diyorlar, ben steam kullanıyorum diyorum. O nasıl bir hile atsana bana msn'den qanqa yazıyorlar. Cs'yi bırakmanın limitindeyim.

Sen ne diyon hocam ? Bana cfg diyorlar, ben steam kullanıyorum diyorum. O nasıl bir hile atsana bana msn'den qanqa yazıyorlar. Cs'yi bırakmanın limitindeyim.

Tanıdığın olacak yoksa zevki yok!

LOL'de öyle. Oyun bende kasıyor ama giriyorum. Mesela dün 5x5 oyuna girdim bizim takımdan biri bağlanamadı, diğeri pingli, 2si afk. Daha ne yapayım kapattım oyunu sinirlendim baya. Girmiycem parçaları alana kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi şu çocuğa bi 35'lik açın, bu kafayı tam bulamamış Ama iyi dayanmış 4:30 dk gülmeden

Anca kendisini rezil ediyor. Fazla lafa gerek yok bence. Tanınmanın, meşhur olmanın veya arkadaşları içerisinde önemli bir kişi olmanın yolu bu değil yani.

Amaçsızca bir şey yapmış. Millet bakıp gülüyor buna. Kendisiyle dalga geçirtiyor bile bile

İzlediniz mi bilmiyorum ama bu çocuk dün TRT HABER'de Sosyal Medya isimli programda canlı yayına çıktı 2 video çekti diye hemen ünlü oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…