M mustafacelebi Ziyaretçi 25 Ekim 2014 #1 Ben yanlışlıkla birisi paylaşmış gördüm ne diye baktım sonra çok fena sinirlenmeye başladım; F12 ye basıp consoleden bi kod yazdım ve herkezi o gruba ekledi bir geri*ek*alı yüzünden ben buna çok sinirlendim bu eklediğim kişileri kaldırmak istiyorum.
Ben yanlışlıkla birisi paylaşmış gördüm ne diye baktım sonra çok fena sinirlenmeye başladım; F12 ye basıp consoleden bi kod yazdım ve herkezi o gruba ekledi bir geri*ek*alı yüzünden ben buna çok sinirlendim bu eklediğim kişileri kaldırmak istiyorum.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Ekim 2014 #2 Grubu sen mi kurdun?
M mustafacelebi Ziyaretçi 25 Ekim 2014 #3 Birisi dedi: Grubu sen mi kurdun? Genişletmek için tıkla... Hayır ben kursam çıkarırım zaten Yardım edin lütfen mahcup olmak istemiyorum insanlara
Birisi dedi: Grubu sen mi kurdun? Genişletmek için tıkla... Hayır ben kursam çıkarırım zaten Yardım edin lütfen mahcup olmak istemiyorum insanlara