A AFENAR Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #1 Facebook'u silip yükledim bayağı gene aynı, PC'deyken yazılar görünmüyor ne yapmalıyım, bilgisi olan var mı? Aynı şekilde arama motorum da böyle.
Facebook'u silip yükledim bayağı gene aynı, PC'deyken yazılar görünmüyor ne yapmalıyım, bilgisi olan var mı? Aynı şekilde arama motorum da böyle.
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #2 Başka bir arama motoru veya tarayıcıdan denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS A AFENAR Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #3 Hypenoxtr dedi: Başka bir arama motoru veya tarayıcıdan denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Google çalşıyorda benim için önemli olan facebbok onu halletsek süper olur Artı 0 Eksi
Hypenoxtr dedi: Başka bir arama motoru veya tarayıcıdan denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Google çalşıyorda benim için önemli olan facebbok onu halletsek süper olur
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #4 AFENAR dedi: Google çalşıyorda benim için önemli olan facebbok onu halletsek süper olur Genişletmek için tıkla... Google'a veya başka bir tarayıcıya girmeden facebook'a giremezsiniz zaten Artı 0 Eksi
AFENAR dedi: Google çalşıyorda benim için önemli olan facebbok onu halletsek süper olur Genişletmek için tıkla... Google'a veya başka bir tarayıcıya girmeden facebook'a giremezsiniz zaten
KS KS A AFENAR Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #5 Hypenoxtr dedi: Google'a veya başka bir tarayıcıya girmeden Facebook'a giremezsiniz zaten Genişletmek için tıkla... Facebook uygulama olarak yüklü tarayıcı üzerinden girmiyorum Hypenoxtr dedi: Google'a veya başka bir tarayıcıya girmeden Facebook'a giremezsiniz zaten Genişletmek için tıkla... Microsoft Store üzerinden giriyorum Facebook'a Hypenoxtr dedi: Google'a veya başka bir tarayıcıya girmeden facebook'a giremezsiniz zaten Genişletmek için tıkla... tarayıcı üzerinden girmek istemiyorum uygulamada sorun var sadece onun için açtım da Son düzenleme: 18 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Hypenoxtr dedi: Google'a veya başka bir tarayıcıya girmeden Facebook'a giremezsiniz zaten Genişletmek için tıkla... Facebook uygulama olarak yüklü tarayıcı üzerinden girmiyorum Hypenoxtr dedi: Google'a veya başka bir tarayıcıya girmeden Facebook'a giremezsiniz zaten Genişletmek için tıkla... Microsoft Store üzerinden giriyorum Facebook'a Hypenoxtr dedi: Google'a veya başka bir tarayıcıya girmeden facebook'a giremezsiniz zaten Genişletmek için tıkla... tarayıcı üzerinden girmek istemiyorum uygulamada sorun var sadece onun için açtım da