Facebook'taki insanlar nasıl fake hesaplara inanıp böyle mesajlar yazabiliyor?

Enzo St. John

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD
Facebook'a uzun zamandır girmiyordum bir gireyim dedim. Daha doğrusu bir kişinin profiline bakacaktım. Facebook'a "ayça" yazdım ve karşıma ilk başta bir gönderi çıktı. Instagram'dan videolarını gördüğüm yabancı bir kızın (galiba ismi hannahowo'idi) fotoğraflarıyla kendini Facebook dayılarına tanıtıyor. Ve yüksek ihtimal dayılara cezbettirici cümleler yazıp onları dolandırıyor. Bu yorumları yazan insanlara cidden üzülüyorum. İki ihtimal oluyor bu dayılarda. Ya evli çoluklu çocuklu oluyorlar, ya da iyi bir meslek sahibi olamadığı için kimse onunla evlenmiyor ve Facebook'tan kendine şans arıyor. Fotoğrafları koydum. Daha kaç tane gönderinin kaç tane mesajı var say say bitmez hepsini buraya koyamam çok uzun sürer. Sizinde böyle tanıdığınız insanlar var mı? (Not: Hesabın ismini ve linkini maalesef koyamıyorum. Ayça dışında uydurma bir soyismi var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Abazan dayı kitlesi olduğu için normal. Çoğu da evli/çocuklu insanlar. Yazık ailelerine.

Yılların Hannah Owo'su Ayça mı olmuş? Vay halimize. Eğitim şart.

Bu teknoloji onlara ait değil. Bu teknoloji ile büyümediler. Yeni dünyaya doğru dürüst adapte olamadılar. Biz doğumdan itibaren iPad ile başlıyoruz hayata. Onlar kim bilir kaç yaşında aldılar akıllı telefonu. Bu yaptıklarının farklı bir versiyonu ileride bizim için de olabilir.

Bu arada koyduğum mesajlar biraz masum kalabiliyor . Özele çağıran, Tanışmak isteyen, hatta ve hatta beraber yatmayı teklif eden bile var maalesef...

Aptallar çünkü, aptal ve cahiller. Abazalar ve bir bataklıkta yüzüyorlar.

Ben bir kere fake hesaptan evlilik sitesine katılmıştım profilimde gaga bulut vardı hesaba 1 ay bakmadım sonra gireyim dedim bir baktım 95 arkadaşlık isteği 119 tane mesaj vardı utançtan odamdaki yatağı sırtladım o derece.

Alttaki attığım dayıda erkek olduğum halde bana istek atmış böyle mesajlar yazmıştı. Yukarıda kaç cm seversin yavrum tarzında mesajları bulunuyor paylaşmak istemedim.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…