Sovran1 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 -Allow_third_party_software kodu ile FACEIT AC açılma yöntemi var mıdır yoksa bu kod bşalatma seçeneklerinde yazılı olduğu sürece FACEIT AC oyun içinde açılmıyor mu?
-Allow_third_party_software kodu ile FACEIT AC açılma yöntemi var mıdır yoksa bu kod bşalatma seçeneklerinde yazılı olduğu sürece FACEIT AC oyun içinde açılmıyor mu?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Mayıs 2023 #2 FACEIT AC açmak için oyundan çıkmanız gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS Sovran1 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #3 Metin Eren Türkmen dedi: FACEIT AC açmak için oyundan çıkmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum kankam oyun kapalıyken açıp oyuna girdiğimde kapatıyor FACEIT AC'yi. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: FACEIT AC açmak için oyundan çıkmanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum kankam oyun kapalıyken açıp oyuna girdiğimde kapatıyor FACEIT AC'yi.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Mayıs 2023 #4 Sovran1 dedi: Onu biliyorum kankam oyun kapalıyken açıp oyuna girdiğimde kapatıyor FACEIT AC'yi. Genişletmek için tıkla... -Allow_third_party_software kodunu yazmadan denediniz mi? Artı 0 Eksi
Sovran1 dedi: Onu biliyorum kankam oyun kapalıyken açıp oyuna girdiğimde kapatıyor FACEIT AC'yi. Genişletmek için tıkla... -Allow_third_party_software kodunu yazmadan denediniz mi?
KS KS Sovran1 Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #5 Metin Eren Türkmen dedi: -Allow_third_party_software kodunu yazmadan denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda tekrardan kodu yazdım denedim çalıştı teşekkürler sorun bendeymiş. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: -Allow_third_party_software kodunu yazmadan denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda tekrardan kodu yazdım denedim çalıştı teşekkürler sorun bendeymiş.