Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 434 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2025 #1 Hocalarım FACEIT indirdim lakin FACEIT AC'yi açarken aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Linke tıkladım ve makaleye baktım lakin işime yaramadı ne yapmalıyım? Makalede BIOS modunun UEFI olmasını istiyor ve bende de UEFI.
Hocalarım FACEIT indirdim lakin FACEIT AC'yi açarken aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Linke tıkladım ve makaleye baktım lakin işime yaramadı ne yapmalıyım? Makalede BIOS modunun UEFI olmasını istiyor ve bende de UEFI.
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 436 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 Hocam BIOS'tan Security kısmındaki Secure Boot ayarını açtınız mı? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Paronim Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 434 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2025 #3 shase dedi: Hocam BIOS'tan Security kısmındaki Secure Boot ayarını açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Açtım düzeldi hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
shase dedi: Hocam BIOS'tan Security kısmındaki Secure Boot ayarını açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Açtım düzeldi hocam teşekkürler.