V Vipperip Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #1 Faceit'te ne zaman AC açmaya çalışsam you must exit any running Games before launching Faceit AC diyor ne anlama geldiğini biliyorum ama oyun açık değil bilgisayarı yeniden başlatıp ilk açtığım uygulama Faceit olduğunda bile olmadı yardım edin.
Faceit'te ne zaman AC açmaya çalışsam you must exit any running Games before launching Faceit AC diyor ne anlama geldiğini biliyorum ama oyun açık değil bilgisayarı yeniden başlatıp ilk açtığım uygulama Faceit olduğunda bile olmadı yardım edin.
sefa_41 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.155 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms** Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknikeri 22 Nisan 2020 #2 lk önce Faceit'i aç daha sonra sol alttan Faceit anti-cheat aç daha sonra Steam açıp oyuna gir. Windows faceit client kullan. Artı 0 Eksi
lk önce Faceit'i aç daha sonra sol alttan Faceit anti-cheat aç daha sonra Steam açıp oyuna gir. Windows faceit client kullan.
KS KS V Vipperip Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #3 Zaten Windows Faceit Client kullanıyorum dediğini yaptım yine olmadı. Artı 0 Eksi