Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Bugün format attım ama FACEIT açılmıyor, "FACEIT network error trying to reconnect" diyor. Ne yapabilirim?
Bugün format attım ama FACEIT açılmıyor, "FACEIT network error trying to reconnect" diyor. Ne yapabilirim?
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.098 Çözümler 53 20 Şubat 2025 #2 Catexe dedi: Bugün format attım ama FACEIT açılmıyor, "FACEIT network error trying to reconnect" diyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2427748 Genişletmek için tıkla... MSN Ağ ayarlarını sıfırlamayı ve VPN kullanmamayı dene olmazsa diğer seçeneklere de bak. Artı 0 Eksi
Catexe dedi: Bugün format attım ama FACEIT açılmıyor, "FACEIT network error trying to reconnect" diyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 2427748 Genişletmek için tıkla... MSN Ağ ayarlarını sıfırlamayı ve VPN kullanmamayı dene olmazsa diğer seçeneklere de bak.
KS KS Catexe Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #3 Burak Karabal dedi: MSN Ağ ayarlarını sıfırlamayı ve VPN kullanmamayı dene olmazsa diğer seçeneklere de bak. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim olmadı, FACEIT destek bana genel sorun var dedi. FACEIT support.faceit.com Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: MSN Ağ ayarlarını sıfırlamayı ve VPN kullanmamayı dene olmazsa diğer seçeneklere de bak. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim olmadı, FACEIT destek bana genel sorun var dedi. FACEIT support.faceit.com