Arkadaşlar Faceit'e kayıt oldum ancak CS:GO'yu bağlamak istediğimde böyle bir hata veriyor.
Bağlandığınız profil gerekliliklerimizi yerine getirmiyor gibi görünüyor. Bunları oyun kayıt modalında kontrol edin. Profil gereklilikleri nedir Faceit'in?
Bağlamak istediğiniz hesabın CS:GO üzerinde kaç saati var? Yeni ve oynama süresi az olan hesaplarda bu uyarının yapıldığı yazıyor sitesinde de. En az 20 saat geçirmiş olmanız lazım CS:GO'da yeni bir hesap ise kendimden biliyorum.
O zaman bu hatayı vermesi gayet normal. 20 saate ulaştığınızda sıkıntı ortadan kalkacaktır. Eğer bir an önce saat kasmak isterseniz pencere moduna alıp arka planda açık bırakabilirsiniz oyunu bu sayede başka şeylerle de uğraşabilirsiniz.
Bağlamak istediğiniz hesabın CS:GO üzerinde kaç saati var? Yeni ve oynama süresi az olan hesaplarda bu uyarının yapıldığı yazıyor sitesinde de. En az 20 saat geçirmiş olmanız lazım CS:GO'da yeni bir hesap ise kendimden biliyorum.
Benim 2K üzeri saatim var. İkinci bir Faceit ve Steam hesabı açtım onu oynuyorum. Hem bedava hilesiz oyun oynuyorum hem de oyun içi seviye kazanıp bedava Prime yapmış oluyorum. Ayrıca herkes Faceit seviyesine göre eşleşiyor o yüzden bence bu durumda bir sakınca yok.