Bilgisayarı 2.el aldım ve Faceit'de ne zaman hesap açsam otomatik ban yiyorum. (Banned for evasion) duyduğum kadarıyla Faceit anakarta 2 yıl ban atıyormuş. Tam bu aylarda 2 yıldan fazla oldu aslında. Şu an yeni bir hesap açtım sizce yine ban yer miyim? Ne yapmam gerekiyor? Bir başka sorumda bu ilk atılan ban tarihi mi önemli yoksa son yediğim otomatik banlardan sonra 2 yıl daha banlanmış mı oluyorum? Lütfen yardım edin.
Emin misiniz bu konuda yeni anakart almayı düşünüyorum sırf bunun için. Yeni bir steam hesabı da açacağım. Paramın boşa gitmesini istemiyorum emin olamadığımdan dolayı da cesaret edemiyorum. Sorun kesinlikle anakart mı ?
Emin misiniz bu konuda yeni anakart almayı düşünüyorum sırf bunun için. Yeni bir steam hesabı da açacağım. Paramın boşa gitmesini istemiyorum emin olamadığımdan dolayı da cesaret edemiyorum. Sorun kesinlikle anakart mı ?
Ben konuyu hallettim bu arada. Anakartım falan ban yememiş. Donanımsal bir şey değilmiş sadece yeni hesap açarken farklı bir telefon numarası farklı bir nick name kısacası olabilecek her şeyle farklı kaydolun faceite. Sorun çözülecektir.