FACEIT bu hesap mevcut hatası

sxrozz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu hatayı nasıl düzeltebilirim? FACEIT Finder'a baktığımda bağlı bir hesap yok.

dasdasdas.PNG
sadasdadadadada.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen başka hesabına kayıtlı. FACEIT desteğe yaz. Benim de hesabımın şifresini ve e postasını unutmuştum, şifreyi vermediler ama e posta için ipucu verdiler ben ordan anlayarak almıştım hesabı geri.

O tarz uyarı veriyorsa Steam hesabınıza daha önceden bağlı bir FACEIT hesabı vardır, ama silinmiştir. Ve FACEIT kuralları gereği Steam hesabına bağlı olan FACEIT hesabı silinse bile, o Steam hesabı için başka bir FACEIT hesabı oluşturulamaz.

FACEIT finder onu gösteriyor kanka benim asıl hesabımda bu tarz bir durum yaşandı abim kendi hesabını bana verdiği için onu kapamıştık onda kapandı olarak görünüyor ama bu smörf hesabım ve hiçbir şekilde bağlı değil.
Muhtemelen başka hesabına kayıtlı. FACEIT desteğe yaz. Benim de hesabımın şifresini ve e postasını unutmuştum, şifreyi vermediler ama e posta için ipucu verdiler ben oradan anlayarak almıştım hesabı geri.

Muhtemelen başka hesabına kayıtlı. FACEIT desteğe yaz. Benim de hesabımın şifresini ve e postasını unutmuştum, şifreyi vermediler ama e posta için ipucu verdiler ben oradan anlayarak almıştım hesabı geri.

Bağlı olsa görünürdü kanka kendi hesabımda olmadığı için smörf açıp 60 saati doldurdum zaten bağlı değil şu anda.
Bir de FACEIT desteğe girsem bu hesabımın kapalı olup açtırmak istediğime dair bir yer, bu hesaptaki sıkıntımı düzeltecek yeri bulamıyorum hangi şeyleri seçmem gerektiğini zahmet olmaz ise yazar mısın?

@sxrozz bilemiyorum, başka FACEIT hesabına bağlı olarak gözükmesinin sebebi daha önce o Steam hesabı için FACEIT hesabı oluşturulmuştur, ama FACEIT hesabı silinmiştir. Ve silinen FACEIT hesapları da geri alınamıyor bildiğim kadarıyla.

Tamamdır kankam bilgi için teşekkür ederim herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı