FACEIT Client %100 CPU kullanımı

Daha fazla  
FACEIT uygulamasını açtığımda "Antimalware Service Executable" yani Windows güvenlik duvarı CPU'nun %100'ünü kullanmaya başlıyor, eskiden böyle olmuyordu. Nasıl çözebilirim?

faceit.exe ye güvenlik duvarı üzerinden izin verdim, güvenlik duvarı ayarlarını sıfırlamayı denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FACEIT uygulamasını açtığımda "Antimalware Service Executable" yani Windows güvenlik duvarı CPU'nun %100'ünü kullanmaya başlıyor, eskiden böyle olmuyordu. Nasıl çözebilirim?

faceit.exe ye güvenlik duvarı üzerinden izin verdim, güvenlik duvarı ayarlarını sıfırlamayı denedim.
Arkadaşımda da aynı sorun oluştu, birlikte araştırıyoruz ama çözüm bulamadık. Burada ki konuya da cevap veren olmamış. Sorunu çözebildin mi ?

Arkadaşımda da aynı sorun oluştu, birlikte araştırıyoruz ama çözüm bulamadık. Burada ki konuya da cevap veren olmamış. Sorunu çözebildin mi?

FACEIT Client'i kullanmayı bıraktım dandik bir uygulama ama bırakmadan önce Windows güvenlik duvarından gerçek zamanlı korumayı kapatmıştım muhtemelen onu kapatırsanız çözülecektir ama ne pahasına.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı