kadirelax Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4 25 Eylül 2020 #1 Eskiden sadece Faceit oynardım. 1-2 yıl ara verdim ve yeni açtığım Steam hesabımda Faceit girmek istedim hesabımı bağlarken bu sorun ortaya çıktı.
Eskiden sadece Faceit oynardım. 1-2 yıl ara verdim ve yeni açtığım Steam hesabımda Faceit girmek istedim hesabımı bağlarken bu sorun ortaya çıktı.
Çözüm Ma'at 26 Eylül 2020 Uygulamadan giriyorsanız tarayıcıdan, tarayıcıdan giriyorsanız uygulamadan deneyin. Yine olmazsa Faceit Destek'e ulaşın.
Uygulamadan giriyorsanız tarayıcıdan, tarayıcıdan giriyorsanız uygulamadan deneyin. Yine olmazsa Faceit Destek'e ulaşın.
expectivess Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 25 Eylül 2020 #2 Cs go oyun saatiniz 21 saat olmalı. Artı 0 Eksi
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 25 Eylül 2020 #3 Bunun Steam sunucularıyla ilgili olduğunu düşünüyorum, bilgileri doğru girdiğinize emin misiniz? Artı 0 Eksi
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #4 Yeni bir facait hesabi açtınız değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS kadirelax Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4 25 Eylül 2020 #5 Kaptan.S dedi: Yeni bir facait hesabi açtınız değil mi? Genişletmek için tıkla... evet 338990 dedi: Bunun Steam sunucularıyla ilgili olduğunu düşünüyorum, bilgileri doğru girdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... doğru girdim expectivess dedi: Cs go oyun saatiniz 21 saat olmalı. Genişletmek için tıkla... 26 saatim var Artı 0 Eksi
Kaptan.S dedi: Yeni bir facait hesabi açtınız değil mi? Genişletmek için tıkla... evet 338990 dedi: Bunun Steam sunucularıyla ilgili olduğunu düşünüyorum, bilgileri doğru girdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... doğru girdim expectivess dedi: Cs go oyun saatiniz 21 saat olmalı. Genişletmek için tıkla... 26 saatim var
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 26 Eylül 2020 #6 Uygulamadan giriyorsanız tarayıcıdan, tarayıcıdan giriyorsanız uygulamadan deneyin. Yine olmazsa Faceit Destek'e ulaşın. Artı 0 Eksi Çözüm
Uygulamadan giriyorsanız tarayıcıdan, tarayıcıdan giriyorsanız uygulamadan deneyin. Yine olmazsa Faceit Destek'e ulaşın.
KS KS kadirelax Femtopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4 12 Ekim 2020 #7 Ma'at dedi: Uygulamadan giriyorsanız tarayıcıdan, tarayıcıdan giriyorsanız uygulamadan deneyin. Yine olmazsa Faceit Destek'e ulaşın. Genişletmek için tıkla... uygulamadan giriyodum internettem girdim girdim oldu. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Uygulamadan giriyorsanız tarayıcıdan, tarayıcıdan giriyorsanız uygulamadan deneyin. Yine olmazsa Faceit Destek'e ulaşın. Genişletmek için tıkla... uygulamadan giriyodum internettem girdim girdim oldu.
onur38 Femtopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #8 feciet bu sıraya katılmak için gereki olan keydettirmediniz diye bişey cıkıyo maçı başlatmıyo Artı 0 Eksi