egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 FACEIT hesabımı doğrulamak istiyorum ama kimlikle beraber fotoğraf çekip yüklememi istiyor. Sizce bir sıkıntı çıkar mı yapayım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
FACEIT hesabımı doğrulamak istiyorum ama kimlikle beraber fotoğraf çekip yüklememi istiyor. Sizce bir sıkıntı çıkar mı yapayım mı?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 20 Aralık 2024 #2 Çıkarmaz, yapabilirsiniz.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Aralık 2024 #3 egeecan dedi: FACEIT hesabımı doğrulamak istiyorum ama kimlikle beraber fotoğraf çekip yüklememi istiyor. Sizce bir sıkıntı çıkar mı yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz. Çoğu E-Spor oyuncusu da kullanıyor.
egeecan dedi: FACEIT hesabımı doğrulamak istiyorum ama kimlikle beraber fotoğraf çekip yüklememi istiyor. Sizce bir sıkıntı çıkar mı yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz. Çoğu E-Spor oyuncusu da kullanıyor.