L Leolista Yoctopat Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:21 #1 Arkadaşlar selam. Ne zaman FACEIT indirip anti-cheat sistemini kursam PC direkt donuyor. Sadece oyunda değil; YouTube'a falan girince bile saniyelik drop giriyor. FACEIT'i silince düzeliyor. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 15:29
Arkadaşlar selam. Ne zaman FACEIT indirip anti-cheat sistemini kursam PC direkt donuyor. Sadece oyunda değil; YouTube'a falan girince bile saniyelik drop giriyor. FACEIT'i silince düzeliyor. Bunun çözümü nedir?
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 648 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:31 #2 Faceit anti-cheat bunu yapacağını sanmıyorum. Sistem özellikleri nedir? Artı 0 Eksi
KS KS L Leolista Yoctopat Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:32 #3 İ7-11800 RTX3050 sadece faceit indirince oluyor Artı 0 Eksi
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 648 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:35 #4 Leolista dedi: İ7-11800 RTX3050 sadece faceit indirince oluyor Genişletmek için tıkla... Faceit client indirmeden sadece anti-cheat kurup deneyin. Artı 0 Eksi
Leolista dedi: İ7-11800 RTX3050 sadece faceit indirince oluyor Genişletmek için tıkla... Faceit client indirmeden sadece anti-cheat kurup deneyin.
KS KS L Leolista Yoctopat Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:35 #5 veyt dedi: Faceit client indirmeden sadece anti-cheat kurup deneyin. Genişletmek için tıkla... onuda denedim anti-cheat indirdiğim gibi pc donuyor Artı 0 Eksi
veyt dedi: Faceit client indirmeden sadece anti-cheat kurup deneyin. Genişletmek için tıkla... onuda denedim anti-cheat indirdiğim gibi pc donuyor
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 648 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:42 #6 Leolista dedi: onuda denedim anti-cheat indirdiğim gibi pc donuyor Genişletmek için tıkla... Windows update yapılı diye varsayıyorum. Antivirüs varsa kapatın deneyin. Artı 0 Eksi
Leolista dedi: onuda denedim anti-cheat indirdiğim gibi pc donuyor Genişletmek için tıkla... Windows update yapılı diye varsayıyorum. Antivirüs varsa kapatın deneyin.
sharingan Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 15:43 #7 Windows güvenlik duvarını kapatarak açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS L Leolista Yoctopat Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:24 #8 sharingan dedi: Windows güvenlik duvarını kapatarak açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı hatayı veriyor Artı 0 Eksi
sharingan dedi: Windows güvenlik duvarını kapatarak açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı hatayı veriyor
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 648 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:26 #9 Leolista dedi: Denedim yine aynı hatayı veriyor Genişletmek için tıkla... Hata mı donma mı? Hataysa ne hatası. Artı 0 Eksi
Leolista dedi: Denedim yine aynı hatayı veriyor Genişletmek için tıkla... Hata mı donma mı? Hataysa ne hatası.
KS KS L Leolista Yoctopat Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:26 #10 veyt dedi: Hata mı donma mı? Hataysa ne hatası. Genişletmek için tıkla... Hata değil direk pc donuyor ses falan donuyor yani herşeye ani drop giriyor Artı 0 Eksi
veyt dedi: Hata mı donma mı? Hataysa ne hatası. Genişletmek için tıkla... Hata değil direk pc donuyor ses falan donuyor yani herşeye ani drop giriyor