FACEIT e-posta adresimi unuttum

bertony

Hectopat
FACEIT e-posta adresimi unuttuğum için FACEIT'e giremiyorum. Bu durumda ne yapabilirim?

Faceite e-posta gönder. Senden bazı bilgiler isteyecekler. Sen de o bilgilerden hatırladıklarını vereceksin. Uygun görürlerse e postanı sana söyleyecekler.

Faceite e-posta gönder. Senden bazı bilgiler isteyecekler. Sen de o bilgilerden hatırladıklarını vereceksin. Uygun görürlerse e postanı sana söyleyecekler.
Teknik destek üzerinden yazdım.
Eski steam hesabıma kayıtlı olan eposta üzerinden yazdım ve steam hesabıma erişim yapamadığımı söyledim.
Şuandaki güncel steam hesabım ile girdiğim faceit hesabının da epostasını hatırlamıyorum.
Çözüldü diye bir yazı çıktı fakat cevabı gözükmüyor şuanda.

Bunu İngilizce mi yazdın Türkçe mi? İngilizce yazmışsan da anlaşılır bir dille yazman gerekir. Anlaşılmayan bir İngilizce ve Türkçeye bakmıyorlar.

Bunu İngilizce mi yazdın Türkçe mi? İngilizce yazmışsan da anlaşılır bir dille yazman gerekir. Anlaşılmayan bir İngilizce ve Türkçeye bakmıyorlar.
Yok ingilizce yazdım.
Çok basitçe durumumu belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…