Weroxy Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar, FACEIT için ebeveyn izni gerekiyor. Kendi e-posta adresimi yazsam ne olur?
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.210 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #2 Weroxy dedi: Arkadaşlar, FACEIT için ebeveyn izni gerekiyor. Kendi e-posta adresimi yazsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Aynısını bende yaptım bir problem cıkmadı.
Weroxy dedi: Arkadaşlar, FACEIT için ebeveyn izni gerekiyor. Kendi e-posta adresimi yazsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Aynısını bende yaptım bir problem cıkmadı.
egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 Weroxy dedi: Arkadaşlar, FACEIT için ebeveyn izni gerekiyor. Kendi e-posta adresimi yazsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
Weroxy dedi: Arkadaşlar, FACEIT için ebeveyn izni gerekiyor. Kendi e-posta adresimi yazsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz.
Weroxy Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 225 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 MorgauS_0 dedi: Aynısını bende yaptım bir problem cıkmadı. Genişletmek için tıkla... egedurden dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolun. MorgauS_0 dedi: Aynısını bende yaptım bir problem cıkmadı. Genişletmek için tıkla... egedurden dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... peki bir şey sorucam yine faceiti açtığınız hesabın mailini mi girdiniz yoksa başka mı?
MorgauS_0 dedi: Aynısını bende yaptım bir problem cıkmadı. Genişletmek için tıkla... egedurden dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolun. MorgauS_0 dedi: Aynısını bende yaptım bir problem cıkmadı. Genişletmek için tıkla... egedurden dedi: Bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... peki bir şey sorucam yine faceiti açtığınız hesabın mailini mi girdiniz yoksa başka mı?
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.210 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #5 Weroxy dedi: Sağ olun. Peki bir şey soracağım yine FACEIT'i açtığınız hesabın mailini mi girdiniz yoksa başka mı? Genişletmek için tıkla... Yan hesabımın mailini yaptım.
Weroxy dedi: Sağ olun. Peki bir şey soracağım yine FACEIT'i açtığınız hesabın mailini mi girdiniz yoksa başka mı? Genişletmek için tıkla... Yan hesabımın mailini yaptım.