FACEIT FPS düşürür mü?

CyberDiff

Decapat
Daha fazla  
FACEIT kullanmak yüksek derecede FPS düşürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşürmez ancak anti-cheat kaynaklı droplar vs yaşayabilirsin bir de serverle alakalı. Bir ara birkaç kez server sıkıntısı yaşamıştım 5 FPS'le millet oyun oynamaya çalışıyodu Ara sıra bunun dışında da olsa birkaç defa 20 FPS'e takılıp oynadığım olmuştu ama bu istisnadır.

Disslike atanlar hayatında FACEIT oynadımı acaba merak ediyorum. Ya da arkada çalışan FACEIT a.cnin nasıl çalıştığı hakkında bilgileri var mı?

Yüksek derecede değil ancak 20 30 civarı düşürüyor.
20 30 yüksek ya derecelide ban yedim diamond 1 den düştüm plat 3 ben de face it de oynayayım dedim umarım fazla düşürmez
VALODA:FPS kısıtlamazsam 100 filan alıyorum umarım 75 üzerinde olur denicem

Disslike atanlar hayatında FACEIT oynadımı acaba merak ediyorum. Ya da arkada çalışan FACEIT'a. C'nin nasıl çalıştığı hakkında bilgileri var mı?

Evet aktif olarak kullanıyorum. FACEIT yerine normal oyuna girdiğimde 60-100 FPS arası. Aynı şekilde FACEIT girdiğimde de 60-100 arası.

FPS ine göre hocam 200 300 üstü alıyorsan düşen FPS'i hissetmezsin bile ama 60 70 FPS civarı alıyorsan FACEIT'te 50 55'lere düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…