FACEIT Free mi, ESEA mı?

Mhmtx

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar normal mmden sıkıldım. Tek başıma hard maçların döneceği bir ortam arıyorum. Zaten şu an rankım da lem. Siz olsanız FACEIT Free mi oynardınız ESEA mı? Artıları eksileri şeklinde açıklayan olursa çok sevinirim. (FACEIT Free de rank var mı? Troll çok mu? Hile geliyor mu? Hard maçlar dönüyor mu?)

Son düzenleyen: Moderatör:
ESEA'da maçlar çok zor oluyor. Oyuncuları kaliteli ve profesyonel. FACEIT'te de hile denecek kadar az hile var. Report edince banlanıyorlar bildirim geliyor zaten. Free de çok fazla troll olabilir. Premium almanı tavsiye ederim. Ben olsam ESEA alırdım. Orada çok fazla troll yok ve uzun süren , zorlu rekabetçi maçlar dönüyor. Her iki platformda iyi fakat FACEIT Free'nin tek eksiği trollerin fazla olması.

ESEA'da maçlar çok zor oluyor. Oyuncuları kaliteli ve profesyonel. FACEIT'te de hile denecek kadar az hile var. Report edince banlanıyorlar bildirim geliyor zaten. Free de çok fazla troll olabilir. Premium almanı tavsiye ederim. Ben olsam ESEA alırdım. Orada çok fazla troll yok ve uzun süren, zorlu rekabetçi maçlar dönüyor. Her iki platformda iyi fakat FACEIT Free'nin tek eksiği trollerin fazla olması.

Hocam troller rank atladıkça yani sistemi neyse bilmiyorum sadece seviye sistemini biliyorum 3 level başlatıyor galiba 5-6 ya çıktıkça neredeyse yok olup 7-8 de tamamen ciddi adamlar geliyor mu? Yoksa 7-8 level da bile troller var mı? FACEIT Premium pahalı olduğu için maddi yönden beni etkiler maalesef :( ESEA alabilirim sadece onda da maç bulması uzun sürüyor dediler ve rank sistemini pek bilmiyorum bilen varsa açıklarsa sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı