Ben 2024 başından beri görev değiştiremiyorum 2023 sonunda değişti bende bilmiyorum tam detayını FACEIT ticket attım bana böyle söylendi o zaman 7 aydır değişikti bende.
Ben 2024 başından beri görev değiştiremiyorum 2023 sonunda değişti bende bilmiyorum tam detayını FACEIT ticket attım bana böyle söylendi o zaman 7 aydır değişikti bende.
Kendi sitelerinde halla nasıl premium görev değişikliği yapılacağı bahsediliyor. Bu da demek oluyor ki bu sistem halla değişmedi. Sadece bazı hesaplarda bug oluyor.
Kendi sitelerinde halla nasıl premium görev değişikliği yapılacağı bahsediliyor. Bu da demek oluyor ki bu sistem halla değişmedi. Sadece bazı hesaplarda bug oluyor.
Bendede aynı şekilde mobil uygulamadan görev değiştirebiliyorken 5 gün önce gelen değişiklikle artık değiştiremiyorum sorununuzu çözebildinizmi acaba yardımcı olur musunuz?
Bende de aynı şekilde mobil uygulamadan görev değiştirebiliyorken 5 gün önce gelen değişiklikle artık değiştiremiyorum sorununuzu çözebildinizmi acaba yardımcı olur musunuz?
Maalesef hala çözemedim her ticket açtığımda beni görmezden geliyorlar ya da geçiştiriyorlar.
Ben orada görev değiştirme butonu olmadığı için internetten bir tane görev buldum, butonu göstermek için fakat fazla dikkat etmedim ama TF2 göreviymiş soruyu geçiştirmek için TF2 de uzun süredir hizmet vermedikleri gibi bir şey yazmış ardından bir daha yazmadı.
Dediklerine göre normalde benim sahip olmamam gereken bir özelikmiş benim hesapta bug varmış birkaç gün önce gelen güncellemeyle fixlenmiş artık seçemezmişim.