Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 3 Ekim 2023 #1 Soru yazıldığı gibi görev için arkadaş lazım Win odaklı kasıyorum. Uzun süre Online olan varsa kasabiliriz.
Soru yazıldığı gibi görev için arkadaş lazım Win odaklı kasıyorum. Uzun süre Online olan varsa kasabiliriz.
habbocosds2 Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 3 Ekim 2023 #2 Fearoot88 dedi: Soru yazıldığı gibi görev için arkadaş lazım Win odaklı kasıyorum. Uzun süre Online olan varsa kasabiliriz. Genişletmek için tıkla... Faceit'nin rank sistemi dışında ne artısı var şuan CS2 üzerinde hocam
Fearoot88 dedi: Soru yazıldığı gibi görev için arkadaş lazım Win odaklı kasıyorum. Uzun süre Online olan varsa kasabiliriz. Genişletmek için tıkla... Faceit'nin rank sistemi dışında ne artısı var şuan CS2 üzerinde hocam
R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 3 Ekim 2023 #3 habbocosds2 dedi: Faceit'nin rank sistemi dışında ne artısı var şuan CS2 üzerinde hocam Genişletmek için tıkla... Sunucusu daha iyi diyorlar. Valve'in temelinde hala 64 tick sunucular kullandığını söylüyorlar. Faceit ise 128 tick. Oynayanlar da farkın belirgin olduğunu söylüyorlar.
habbocosds2 dedi: Faceit'nin rank sistemi dışında ne artısı var şuan CS2 üzerinde hocam Genişletmek için tıkla... Sunucusu daha iyi diyorlar. Valve'in temelinde hala 64 tick sunucular kullandığını söylüyorlar. Faceit ise 128 tick. Oynayanlar da farkın belirgin olduğunu söylüyorlar.