Faceit görevleri kaldırıldı mı?

marvel67

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, Faceit sürekli yeni hesap açıp 75K 100K bulmaya çalışıyorum bu mümkün mü yoksa kalktı mı? Bazı arkadaşlarım bedava olduktan sonra kalktı diyor, bilgisi olan var mı?

1600604821994.png

20K bende 7 tane hesap çıktı hedefim 75K 100K onlar çıkmıyor mu acaba bilgin var mı?

Benim yaklaşık 3-4 ay önce 100.000 puana 100 oyun görevim vardı, ama bu görevi 20.000 puana 80 oyuna çevirdiler. Faceit destek ile konuştuğumda "bu görevler değişkenlik gösterebilir." Dediler. Sadece bende de olmadı benim gibi görevlere sahip olan arkadaşlarımında görevleri değişti.

Benim yaklaşık 3-4 ay önce 100.000 puana 100 oyun görevim vardı, ama bu görevi 20.000 puana 80 oyuna çevirdiler. Faceit destek ile konuştuğumda "bu görevler değişkenlik gösterebilir." Dediler. Sadece bende de olmadı benim gibi görevlere sahip olan arkadaşlarımında görevleri değişti.

Anladım teşekkür ederim keşke aydan aya değişse bizim gibi 12K 20K hesaplarda yüksek görev görse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı