bertugoyun Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar FACEIT'te Launcher indirmemi istiyor, güvenilir mi?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.088 Makaleler 8 Çözümler 297 1 Nisan 2021 #2 Evet, güvenilir.
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.753 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 Tabii ki güvenilir. Kendi anticheat sistemi var ayriyeten onu da indirmek zorundasınız.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.865 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #4 Güvenilir, esporcuların geneli FACEIT'te oynuyor, turnuvaların çoğu FACEIT üzerinden yapılıyor.
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 1 Nisan 2021 #5 Güvenilir.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Nisan 2021 #6 bertugoyun dedi: Arkadaşlar FACEIT'te Launcher indirmemi istiyor, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel bir sistem. Ve kendi deneyimlerimce güvenilir, global bir sıkıntı falan da görmedim.
bertugoyun dedi: Arkadaşlar FACEIT'te Launcher indirmemi istiyor, güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel bir sistem. Ve kendi deneyimlerimce güvenilir, global bir sıkıntı falan da görmedim.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.088 Makaleler 8 Çözümler 297 1 Nisan 2021 #7 polokral3846 dedi: Kendi anticheat sistemi var ayriyeten onu da indirmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Tam olarak zorunluluk sayılmaz. Bazen maçlara FACEIT AC olmadan da giriliyor.
polokral3846 dedi: Kendi anticheat sistemi var ayriyeten onu da indirmek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Tam olarak zorunluluk sayılmaz. Bazen maçlara FACEIT AC olmadan da giriliyor.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Nisan 2021 #8 Ma'at dedi: Tam olarak zorunluluk sayılmaz. Bazen maçlara FACEIT AC olmadan da giriliyor. Genişletmek için tıkla... Ben girmeye çalıştığımda önüme direkt uyarı atıyordu ama.
Ma'at dedi: Tam olarak zorunluluk sayılmaz. Bazen maçlara FACEIT AC olmadan da giriliyor. Genişletmek için tıkla... Ben girmeye çalıştığımda önüme direkt uyarı atıyordu ama.
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.753 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #9 Ma'at dedi: Tam olarak zorunluluk sayılmaz. Bazen maçlara FACEIT AC olmadan da giriliyor. Genişletmek için tıkla... Giriliyor evet ama çok nadir ve ilerleyen sürelerde maçtan atıyor. AC açık olmadığı zaman. Gerek dedi: Ben girmeye çalıştığımda önüme direkt uyarı atıyordu ama. Genişletmek için tıkla... Aynen uyarı verip atıyor.
Ma'at dedi: Tam olarak zorunluluk sayılmaz. Bazen maçlara FACEIT AC olmadan da giriliyor. Genişletmek için tıkla... Giriliyor evet ama çok nadir ve ilerleyen sürelerde maçtan atıyor. AC açık olmadığı zaman. Gerek dedi: Ben girmeye çalıştığımda önüme direkt uyarı atıyordu ama. Genişletmek için tıkla... Aynen uyarı verip atıyor.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 1 Nisan 2021 #10 Ma'at dedi: Tam olarak zorunluluk sayılmaz. Bazen maçlara FACEIT AC olmadan da giriliyor. Genişletmek için tıkla... Bazı özel kişiler için FACEIT AC'yi başta zorunlu tutmuyor dediğiniz gibi. Sonralardan zorunlu hale getiriyor.
Ma'at dedi: Tam olarak zorunluluk sayılmaz. Bazen maçlara FACEIT AC olmadan da giriliyor. Genişletmek için tıkla... Bazı özel kişiler için FACEIT AC'yi başta zorunlu tutmuyor dediğiniz gibi. Sonralardan zorunlu hale getiriyor.