FACEIT güvenilir mi?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Zamanında ESEA'nın Client'ini bilgisayarda mining yaptığı söylentisi vardı hatta bunun hakkında açıklama yapıldığını duymuştum. FACEIT de böyle bir şey var mıdır?

Kesinlikle. Kendileri bazen CS'de majör turnuva organizatörü bile oluyorlar, bu kadar yüksek bütçeli bir iş yaparken yazılımlarına virüs yerleştirip kendi değerlerini batırmak istemezler.

Yok. FACEIT temiz bir oluşumdur, bu tarz şeylerle kolay kolay anılmaz. Güvenilirdir.

Bir şey ekleyeyim. Adamlar son zamanlarda o kadar iyi yürüttüler ki işlerini, doğrudan olmasa da yeni Counter-Strike oyununda ufaktan izlerini görmeye başladık. Pek çok kişi FACEIT'ten araklanmalar ve dersler alındığını fark etti.

Valve'ın yerinde olmak istemezdim doğrusu. Yaptığınız oyunun en büyük rakibi kendi izin verdiğiniz 3. parti sunucular, düşünsenize

Valve'ın yerinde olmak istemezdim doğrusu. Yaptığınız oyunun en büyük rakibi kendi izin verdiğiniz 3. parti sunucular, düşünsenize

Valve için bu durum muazzam bir şey. Düşünsene kendi yaptığın oyun doğrudan alakan olmayan başka bir oluşum sayesinde çok daha fazla oynanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…