CiceroZ Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #1 Merhaba. Yanlış FACEIT hesabına girdim, oturumu nasıl kapatacaığımı bilmiyorum FACEIT'i Denetim Masası'ndan silip, dosyalarını silip tekrar yükledim fakat otomatikman aynı hesaba giriş yapıyor. Hesaptan çıkmanın yolu yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2021
Merhaba. Yanlış FACEIT hesabına girdim, oturumu nasıl kapatacaığımı bilmiyorum FACEIT'i Denetim Masası'ndan silip, dosyalarını silip tekrar yükledim fakat otomatikman aynı hesaba giriş yapıyor. Hesaptan çıkmanın yolu yok mu?
Cyrusss Decapat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 2 8 Mart 2022 #2 faceit ac ve normal faceiti silip tekrar yüklemeyi dene istersen Cyrusss dedi: faceit ac ve normal faceiti silip tekrar yüklemeyi dene istersen Genişletmek için tıkla... Birde %appdata% yereldiske kurduğun yerden silmeyide unutma
faceit ac ve normal faceiti silip tekrar yüklemeyi dene istersen Cyrusss dedi: faceit ac ve normal faceiti silip tekrar yüklemeyi dene istersen Genişletmek için tıkla... Birde %appdata% yereldiske kurduğun yerden silmeyide unutma
CiceroZ Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #3 Teşekkür Ederim