FACEIT hesap dondurma kalıcı mı?

Gus Fring

Kilopat
Faceit hesabımı dondurmak istiyorum ancak bir sorun var, destek kısmına şunu yazmışlar:
  • Once your account is deactivated, it cannot be reactivated for 6 MONTHS
Hesabı dondurmak için ticket atarken de şöyle bir yazı var: DEACTIVATION IS PERMANENT

Hesabı dondurduktan sonra tekrar açabiliyor muyuz yoksa bir kere dondurunca kalıcı olarak hesap gidiyor mu bunu anlamadım.

Dosya Ekleri

• faceit1.PNG
    5,5 KB · Görüntüleme: 47
  • faceit2.PNG
    3,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Kuralda yazana göre 6 ay sonra geri açabiliyorsun hocam.

En erken 6 ay sonra açabilirsin diyorda neden donduruyorsun?
Başka bir hesap kullanmak için diğer hesabı deaktif etmek gerekiyor. Anlamadığım şey hesabı 6 ay sonra açınca "Multiple Account" nedeniyle ban yer miyim?

Başka bir hesap kullanmak için diğer hesabı deaktif etmek gerekiyor. Anlamadığım şey hesabı 6 ay sonra açınca "multiple account" nedeniyle ban yer miyim?

Hocam aynı durumu eskiden bende yaşamıştım ama nasıl çözdüm tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla destek bunu zaten kendisi yapıyor ben desteğe kalmasını istediğim 1 tane hesabın ID'sini vermiştim kalanları otomatik silmişti sanırım yanlış hatırlıyor olabilirim bir sor. Ek olarak 6 ay sonra açınca değil o hesap tamamen kapanıyor eğer ileride açmak istersen en erken 6 ay sonra açabilirsin diyor sana yani kendin açmazsan yemezsin.

Peki 6 ay sonra açtık diyelim, açtığımız hesabı başka bir PC'den oynarsak yine mi ban yiyoruz?

Aynı PC'de 2 hesapla oynarsan bu smurf veya multiple account banı demektir. Tek hesap oynadığın sürece hangi PC'de oynadığının bir önemi yok.
Soruyu anlamadınız sanırım. 6 ay sonra dondurduğum hesabı açacağım, dondurmadığım hesabı aktif olarak kullanıyor olsam bile sonuçta iki hesap da aktif durumda olacak. Bundan dolayı sorun olur mu onu sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…