Ademsh Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 417 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri H110M PRO VD-İ5 6500-GTX 750 Tİ-16GB DDR4 3200MHZ Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar şöyle düşünüyorum. FACEIT premium alsam FACEIT oynasam oradan 15 dolar çevirebiliyorum. FACEIT parası ile onlada seçkin alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2024
Arkadaşlar şöyle düşünüyorum. FACEIT premium alsam FACEIT oynasam oradan 15 dolar çevirebiliyorum. FACEIT parası ile onlada seçkin alabilir miyim?
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.348 Çözümler 2 18 Temmuz 2024 #2 Senin dediğin şu anladıgım kadariyla faceita skin alıp seçkin almak yaparsın ama preimum görevleri çok zor.
Senin dediğin şu anladıgım kadariyla faceita skin alıp seçkin almak yaparsın ama preimum görevleri çok zor.
Ademsh Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 417 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri H110M PRO VD-İ5 6500-GTX 750 Tİ-16GB DDR4 3200MHZ Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 RonPel dedi: Senin dediğin şu anladıgım kadariyla faceita skin alıp seçkin almak yaparsın ama preimum görevleri çok zor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam şöyle şimdi FACEIT ben seçkin olmadan da oynayabiliyor muyum puan kazanbiliyor muyım?
RonPel dedi: Senin dediğin şu anladıgım kadariyla faceita skin alıp seçkin almak yaparsın ama preimum görevleri çok zor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam şöyle şimdi FACEIT ben seçkin olmadan da oynayabiliyor muyum puan kazanbiliyor muyım?
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.348 Çözümler 2 18 Temmuz 2024 #4 Ademsh dedi: Hayır hocam şöyle şimdi FACEIT ben seçkin olmadan da oynayabiliyor muyum puan kazanbiliyor muyım? Genişletmek için tıkla... Oynarsın puan kazanman için görevleri yapman lazım.
Ademsh dedi: Hayır hocam şöyle şimdi FACEIT ben seçkin olmadan da oynayabiliyor muyum puan kazanbiliyor muyım? Genişletmek için tıkla... Oynarsın puan kazanman için görevleri yapman lazım.
Ademsh Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 417 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri H110M PRO VD-İ5 6500-GTX 750 Tİ-16GB DDR4 3200MHZ Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #5 RonPel dedi: Oynarsın puan kazanman için görevleri yapman lazım. Genişletmek için tıkla... He tamamdır o zaman teşekkürler hocam bir sorum daha vardı FACEIT ile ilgili Arkadaş ekleme kısmı çalışmıyor sanırım arkadaşım Steam'de ekli olmasına rağmen çıkmıyor ismini yazsam.
RonPel dedi: Oynarsın puan kazanman için görevleri yapman lazım. Genişletmek için tıkla... He tamamdır o zaman teşekkürler hocam bir sorum daha vardı FACEIT ile ilgili Arkadaş ekleme kısmı çalışmıyor sanırım arkadaşım Steam'de ekli olmasına rağmen çıkmıyor ismini yazsam.