FACEIT ile CS:GO'ya tekrar başlanır mı?

odinn361

Centipat
Makaleler
2
Yer
The Skellige Isles
Arkadaşlar selam. Eskiden CS:GO'yu hileler bile olsa severdim. Yeni bilgisayar aldım ve şu an tekrar indiriyorum 2 yıl sonra. Rank'ım LEM'di sanırsam. FACEIT nedir bilmezdim o zamanlar ve hileler ile kolbastı oynuyorduk. Şimdi FACEIT ile rank kasmayı düşünüyorum. Sizce başlanır mı? Bence hala Valorant'tan daha iyi bir oyun CS:GO. Hileler hariç tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faceit başlayın hocam, çoğu haritaya hakimseniz. Hakim değilseniz premium almanız daha iyi olur.

Haritalara hakim olana kadar normal oynasam? Premium da alırım sorun değil ama orda bile hile gelebilir kafayı sıyırdım artık.
Hocam Faceit'te hile gelme ihtimali çok çok düşük. Ayrı bir anti-cheat programı da var. Merak etmeyin telaşlandığınız kadar hile ihtimali yok.

FACEIT iyi güzel de ben de oynuyordum try hard oynamak gerekiyor sadece sen değil takımın da ciddi olması lazım. Mümkünse kendi takımını kurup oynamak gerek bence. Ben fazla kasmayı sevmiyorum o yüzden mm daha iyi bence.

Hocam Faceit'te hile gelme ihtimali çok çok düşük. Ayrı bir anti-cheat programı da var. Merak etmeyin telaşlandığınız kadar hile ihtimali yok.
Faceit'te hile gelmez zaten. Mm'den bahsediyorum Premium aldığımda bile hile gelebilir diye düşünüyorum.
Hocam ben kasmayı seviyorum. Tryhard oynamak da keyifli geliyor fakat uzun zamandır CS oynamadığımdan terimleri falan biraz unutmuş olabilirim. Bir bakacağım oyuna neler değişmiş. Ayrıca harita hakimiyetimi geliştirmek için de biraz normal oynamak lazım diye düşünüyorum. Bir sorum var bu arada, Faceit'te harita seçemiyor muyuz?

Faceit'te hile gelmez zaten. Mm'den bahsediyorum Premium aldığımda bile hile gelebilir diye düşünüyorum.
He pardon hocam Faceit anladım. Kesinlikle gelebilir ama saatiniz yüksekse hile gelme ihtimali düşüyor bildiğiniz üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…