Ç ÇözümLazım Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2024 #1 Merhaba FACEIT başlamak istiyorum ama doğrulama vesaire dedi yapmak için siteye girdiğim de ise yüz tanımlamasını geçip kimliğe geldim orada da fotoğraf olmaması sebebiyle kabul olmuyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2024
Merhaba FACEIT başlamak istiyorum ama doğrulama vesaire dedi yapmak için siteye girdiğim de ise yüz tanımlamasını geçip kimliğe geldim orada da fotoğraf olmaması sebebiyle kabul olmuyor. Ne yapabilirim?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 24 Aralık 2024 #2 Kimliğinizde fotoğraf mı yok? Artı 0 Eksi
KS KS Ç ÇözümLazım Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 Blacksidemre dedi: Kimliğinizde fotoğraf mı yok? Genişletmek için tıkla... Evet, yeni kimlikler ilk çıktığında 15 yaşındaydım daha sonra yaparsınız dediler. O gün bugündür yok... Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Kimliğinizde fotoğraf mı yok? Genişletmek için tıkla... Evet, yeni kimlikler ilk çıktığında 15 yaşındaydım daha sonra yaparsınız dediler. O gün bugündür yok...