Y yusuufmutlu Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 53 14 Haziran 2020 #1 Merhabalar, Yeni bir Steam hesabı açtım sıfırdan Faceit başlamak istiyorum. Kayıt olmak için sadece 24 saat CS:GO oynama süresi mi istiyor yoksa farklı maddeleri de var mıydı hatırlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, Yeni bir Steam hesabı açtım sıfırdan Faceit başlamak istiyorum. Kayıt olmak için sadece 24 saat CS:GO oynama süresi mi istiyor yoksa farklı maddeleri de var mıydı hatırlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
komanaçiiiiiii Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 276 14 Haziran 2020 #2 Faceit üye olup oynayabiliyorsun. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok ama alt leveller kanser olma şansınız çok premium alırsanız bir nebze azalıyor Artı 0 Eksi
Faceit üye olup oynayabiliyorsun. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok ama alt leveller kanser olma şansınız çok premium alırsanız bir nebze azalıyor
KS KS Y yusuufmutlu Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 53 14 Haziran 2020 #3 komanaçiiiiiii dedi: Faceit üye olup oynayabiliyorsun. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok ama alt leveller kanser olma şansınız çok premium alırsanız bir nebze azalıyor Genişletmek için tıkla... Hesabınız gerekli şartları karşılamıyor gibi bir hata almıştım ama emin misiniz 0 hesap ile kayı olunduğuna? Artı 0 Eksi
komanaçiiiiiii dedi: Faceit üye olup oynayabiliyorsun. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok ama alt leveller kanser olma şansınız çok premium alırsanız bir nebze azalıyor Genişletmek için tıkla... Hesabınız gerekli şartları karşılamıyor gibi bir hata almıştım ama emin misiniz 0 hesap ile kayı olunduğuna?
komanaçiiiiiii Centipat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 276 14 Haziran 2020 #4 yusuufmutlu dedi: Hesabınız gerekli şartları karşılamıyor gibi bir hata almıştım ama emin misiniz 0 hesap ile kayı olunduğuna? Genişletmek için tıkla... Seçkin hesap geçerli olabilir. O kadar bilgim yok ama bende 0 hesapla başladım. Artı 0 Eksi
yusuufmutlu dedi: Hesabınız gerekli şartları karşılamıyor gibi bir hata almıştım ama emin misiniz 0 hesap ile kayı olunduğuna? Genişletmek için tıkla... Seçkin hesap geçerli olabilir. O kadar bilgim yok ama bende 0 hesapla başladım.