Z3US Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 152 23 Şubat 2025 #1 Merhaba iyi günler, FACEIT kimlik dogrulaması yapmak istiyorum fakat inatla yüz dogrulaması hatası veriyor, her seyi doğru yaptım, olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Merhaba iyi günler, FACEIT kimlik dogrulaması yapmak istiyorum fakat inatla yüz dogrulaması hatası veriyor, her seyi doğru yaptım, olmuyor.
D Dormicumm Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #2 Z3US dedi: Merhaba iyi günler, FACEIT kimlik dogrulaması yapmak istiyorum fakat inatla yüz dogrulaması hatası veriyor, her seyi doğru yaptım, olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var çözdünüz mü acaba?
Z3US dedi: Merhaba iyi günler, FACEIT kimlik dogrulaması yapmak istiyorum fakat inatla yüz dogrulaması hatası veriyor, her seyi doğru yaptım, olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var çözdünüz mü acaba?
Z3US Hectopat Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 152 28 Şubat 2025 #3 Dormicumm dedi: Aynı sorun bende de var çözdünüz mü acaba? Genişletmek için tıkla... Dogrulama yapmaktan vazgectim ne yaptıysam olmadı saglıklı bir ışık yüzünüzün net cıkmasına dikkat edin arkadaşımda sıkıntısız oldu sizde birazcık ugrasarak halledeceğinizi umuyorum.
Dormicumm dedi: Aynı sorun bende de var çözdünüz mü acaba? Genişletmek için tıkla... Dogrulama yapmaktan vazgectim ne yaptıysam olmadı saglıklı bir ışık yüzünüzün net cıkmasına dikkat edin arkadaşımda sıkıntısız oldu sizde birazcık ugrasarak halledeceğinizi umuyorum.