D dawos Centipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 FACEIT hesabıma girdim birkaç maç attıktan sonra kimlik doğrulaması istedi ve hiçbir şekilde maça giremiyorum FACEIT kurallarında ise bu kimlik doğrulamanın zorunlu olmadığı yazıyor bu durumla karşılaşan arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum.
FACEIT hesabıma girdim birkaç maç attıktan sonra kimlik doğrulaması istedi ve hiçbir şekilde maça giremiyorum FACEIT kurallarında ise bu kimlik doğrulamanın zorunlu olmadığı yazıyor bu durumla karşılaşan arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum.
şerafettinyeşilbaş Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #21 winOx dedi: Hocam 18 yaşından küçüğüm veli iznim doğrulandı olarak gözüküyor ama beni doğrulamıyor acaba 18 yaşından da büyük mü olmam lazım senin yaşın kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam veli izni muhabbetini bilmiyorum, yaş 24 Artı 0 Eksi
winOx dedi: Hocam 18 yaşından küçüğüm veli iznim doğrulandı olarak gözüküyor ama beni doğrulamıyor acaba 18 yaşından da büyük mü olmam lazım senin yaşın kaç? Genişletmek için tıkla... Hocam veli izni muhabbetini bilmiyorum, yaş 24