Kagankrts06 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Merhaba, bir süre önce FACEIT'i bilgisayarımdan silmiştim. Şu an tekrar kurmak istiyorum fakat setupu açtıktan sonra ne kadar beklesem de kurulmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, bir süre önce FACEIT'i bilgisayarımdan silmiştim. Şu an tekrar kurmak istiyorum fakat setupu açtıktan sonra ne kadar beklesem de kurulmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Extramemes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.099 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 Merhaba Revo Uninstaller ile FACEIT Client ve FACEIT AC'yi silip tekrar yüklemeyi dener misin Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com Artı 0 Eksi
Merhaba Revo Uninstaller ile FACEIT Client ve FACEIT AC'yi silip tekrar yüklemeyi dener misin Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com
KS KS Kagankrts06 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Extramemes dedi: Merhaba Revo Uninstaller ile FACEIT Client ve FACEIT AC'yi silip tekrar yüklemeyi dener misin Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com Genişletmek için tıkla... Yine aynı şekilde açılmıyor. Artı 0 Eksi
Extramemes dedi: Merhaba Revo Uninstaller ile FACEIT Client ve FACEIT AC'yi silip tekrar yüklemeyi dener misin Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com Genişletmek için tıkla... Yine aynı şekilde açılmıyor.
Extramemes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.099 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 FACEIT Client yüklemeden direkt olarak FACEIT web üzerinden sadece FACEIT AC yükleyerek deneyin kendimde bu şekilde kullanıyorum. Artı 0 Eksi
FACEIT Client yüklemeden direkt olarak FACEIT web üzerinden sadece FACEIT AC yükleyerek deneyin kendimde bu şekilde kullanıyorum.
KS KS Kagankrts06 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #5 Extramemes dedi: FACEIT Client yüklemeden direkt olarak FACEIT web üzerinden sadece FACEIT AC yükleyerek deneyin kendimde bu şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siteden oynandığını bilmiyordum direk bir de öyle deneyeyim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Extramemes dedi: FACEIT Client yüklemeden direkt olarak FACEIT web üzerinden sadece FACEIT AC yükleyerek deneyin kendimde bu şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siteden oynandığını bilmiyordum direk bir de öyle deneyeyim teşekkürler.
Extramemes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.099 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #6 Rica ederim FACEIT AC indirin kurulum esnasında FACEIT Client kurulumu tikini kaldırın daha sonra oyuna girmeden önce siteden AC yi başlatın. Artı 0 Eksi
Rica ederim FACEIT AC indirin kurulum esnasında FACEIT Client kurulumu tikini kaldırın daha sonra oyuna girmeden önce siteden AC yi başlatın.