Hocam MM rütbeniz +DMG değilse FACEIT tavsiye etmem. Belli bir levelin üstüne zaten çıkamazsınız (4-5). Rakibinize çok iyiler gelir arkadaşlarınızda oyundan soğur normal. MM'de kendinizi iyice geliştirdikten sonra FACEIT geçmenizi öneririm. FACEIT'in MM'den daha iyi olması ayrı FACEIT oynamak ayrı.
Hocam şuan Rip FPL'e çıkabilecek bir oyuncu değil. Eskiden diğer oyuncularda oyunda o kadar iyi değilken ve onun en iyi oynadığı zamanlar (yayınlara başlamadan) önce belki çıkabilirdi. Fakat FPL-C ne yazık ki Dust 2 de global olmakla olan bir şey değil. Tecone ile Rip kıyaslanır mı bilmiyorum diyeceğim ama woxic ve xantares ile bile kıyaslamıştı fan boyları. Bir şey diyemem tabii ki. Fan boylarından linç yemeye niyetim yok. Ama yine de MM Supreme-Global ligleri arasında iyi bir oyuncu.

Kesinlikle dediklerine katlıyorum.

o Sunucuların adları nedir ?

Faceit baya ağır hocam.
Bunu bilerek girin derim.
Pingi düşük oyuncular çok fazla birde herkezde çok iyi sistem var Faceit'te
MM Global isen Faceit'te ancak DMG olursun
Çok sağlam pinginiz sisteminiz ve oyunculuğunuz varsa Faceit girin.
Adamlar gördümü direk hs atıyorlar yani sonra çok sinir olursunuz.

Sizin ilacınız Turkish Stars League aylık 28 TL fpl tarzı q ya giriyorsun 10 q olunca maça başlıyorsun. Herkes Türk ve 10 ping İstanbul lokasyonlu serverlarda oynanıyor maçlar. Normal Faceit girdiğinizde olduğu gibi maçlarda elo kazanıp kaybediyorsunuz ayrıca içerisinde her ay ödüllü turnuvalar düzenleniyor.
Faceit'in MM'e kıyasla çok daha iyi bir oyun deneyimi sunduğu bir gerçek. Arkadaşınla tartışmana ya da ona kanıtlamana gerek yok. En iyi yol bildiğin yoldur diyen biridir ikna edemezsin.

Rekabete gerek yok MM gir çek barettayı koş sağa sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…