Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #1 FACEIT oynayarak para kazanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ve çok saatimi alır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2023
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Ocak 2023 #2 Merhaba FACEIT için ekip olmalı ve oyunu okuyor olman lazım para kazanmak istiyorsan 3000 TL gibi 1 ayda ama 150Win bu da çok zor iyi günler.
Merhaba FACEIT için ekip olmalı ve oyunu okuyor olman lazım para kazanmak istiyorsan 3000 TL gibi 1 ayda ama 150Win bu da çok zor iyi günler.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #3 xBN dedi: Merhaba FACEIT için ekip olmalı ve oyunu okuyor olman lazım para kazanmak istiyorsan 3000 TL gibi 1 ayda ama 150Win bu da çok zor iyi günler. Genişletmek için tıkla... Tek başka takımlarla oynayamaz mıyım? Günde 10Win alsam kaç puan veriri.
xBN dedi: Merhaba FACEIT için ekip olmalı ve oyunu okuyor olman lazım para kazanmak istiyorsan 3000 TL gibi 1 ayda ama 150Win bu da çok zor iyi günler. Genişletmek için tıkla... Tek başka takımlarla oynayamaz mıyım? Günde 10Win alsam kaç puan veriri.
X xBN Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.312 Çözümler 1 Yer Ankara 17 Ocak 2023 #4 Günde 10 maç Win alırsan bıçak alırsın belli FACEIT görevleri var başka takımlarla kanser olabilin info durumu vs teşekkürler.
Günde 10 maç Win alırsan bıçak alırsın belli FACEIT görevleri var başka takımlarla kanser olabilin info durumu vs teşekkürler.
Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.178 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #5 Anumusss dedi: Tek başka takımlarla oynayamaz mıyım? Günde 10Win alsam kaç puan veriri. Genişletmek için tıkla... Dostum çok yetenekli olman lazım, çok çalışıp çok pratik yapman lazım, daha önce hiç sanırım faceit oynamadın doğru mu?
Anumusss dedi: Tek başka takımlarla oynayamaz mıyım? Günde 10Win alsam kaç puan veriri. Genişletmek için tıkla... Dostum çok yetenekli olman lazım, çok çalışıp çok pratik yapman lazım, daha önce hiç sanırım faceit oynamadın doğru mu?
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ocak 2023 #6 Umutcengz dedi: Dostum çok yetenekli olman lazım, çok çalışıp çok pratik yapman lazım, daha önce hiç sanırım FACEIT oynamadın doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet sadece normel rekabet oynadim. Umutcengz dedi: Dostum çok yetenekli olman lazım, çok çalışıp çok pratik yapman lazım, daha önce hiç sanırım FACEIT oynamadın doğru mu? Genişletmek için tıkla...
Umutcengz dedi: Dostum çok yetenekli olman lazım, çok çalışıp çok pratik yapman lazım, daha önce hiç sanırım FACEIT oynamadın doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet sadece normel rekabet oynadim. Umutcengz dedi: Dostum çok yetenekli olman lazım, çok çalışıp çok pratik yapman lazım, daha önce hiç sanırım FACEIT oynamadın doğru mu? Genişletmek için tıkla...